Vanaf 1 Augustus zullen we onze vestiging in Sint-Niklaas sluiten en In Dendermonde aan ons nieuwe verhaal beginnen.  Dit is dan ook meteen het uitgelezen moment om ons bedrijf een nieuwe naam te geven.

Zoals sommigen zich nog zullen herinneren hebben we in 2016 de Lakkerij Colors nv verkocht aan AluK om vervolgens Laramno over te nemen  en met een deel van het Colors-personeel en de ex-Colors klanten een doorstart te maken in Sint-Niklaas.

We zijn ervan overtuigd dat we toen met ‘Colors’ een bedrijfsnaam hadden die sterk communiceerde, makkelijk te onthouden was en een link legde met onze activiteiten. Daarom hebben we  besloten het wiel niet heruit te vinden.

Naast een nieuwe naam zijn we ook op zoek gegaan naar een grafisch element dat samen met een stevig industrieel lettertype weergeeft waar we als onderneming mee bezig zijn. Daarbij willen we het groene aspect niet vergeten aangezien we in de nieuwe fabriek Chroomvrij zullen werken en we bovendien geen afvalwater zullen lozen. Daarnaast zal onze elektriciteit opgewekt worden door zonnepanelen op ons dak.

Er werd opnieuw gekozen voor een stoer lettertype in het blauw. Daarnaast werd een figuur gebruikt die verfspatten uitbeeldt. Het rood trekt meteen de aandacht terwijl de groentinten een symbolische link willen leggen naar het Groene karakter van onze onderneming.

Tenslotte nog even dit: onze bedrijfsnaam en logo veranderen dan wel maar ons team van gedreven en klantgerichte medewerkers blijft ongewijzigd en zal dus ook vanaf 1 augustus in Dendermonde tot uw beschikking staan.